Afsprakenformulier – dreads zetten/verlengen

Hieronder vind je een formulier voor het maken van een afspraak voor het zetten/verlengen van dreads. Ik neem snel contact met je op met een voorstel voor een datum of meerdere data die beschikbaar zijn, of beantwoord eventuele vragen als je nog even wil wachten met een afspraak maar wel bijvoorbeeld een prijsopgave wenst.

Zoals je in het formulier kunt zien, neem ik de eerste periode maar 2 klanten per week aan bij mij thuis (en 2 aan huis). Om mensen tegemoet te komen die qua kosten liever wel bij mij komen, bied ik een gereduceerd kilometertarief aan van €0,10 in plaats van €0,15 p/km (exclusief eventuele parkeerkosten) en rijd ik tot 25 km afstand gratis naar je toe. LET OP: als je altijd al bij mij kwam, dan is dit niet van toepassing.

Bedankt voor het geduld en het feit dat je door mij je dreads wil laten doen! Dat waardeer ik enorm.

Hopelijk tot snel!
Groetjes, Joeke

Als je je emailadres verkeerd invult, kan ik je helaas niet verder helpen!
Laat hier weten of je zelf al verlengingen hebt of dat je wil dat ik die maak, welke kleur haar je hebt of welke kleur je wil dat ze zijn, hoe lang je wil dat je dreads uiteindelijk worden... Hoe meer info, hoe beter! Zelf raad ik aan je dreads niet te verlengen als het niet écht nodig is. Zie hier meer over op mijn website: https://soraorigins.nl/dreadsverlengen/
Om een prijsindicatie te maken is het voor mij handig om te weten hoe jouw haar er nu uitziet. Heb je dik/veel haar/gemiddelde hoeveelheid/krullen? Hoe lang is je haar? Wil je haar aan de voorkant (een pony bijvoorbeeld) los houden? Voor de beste prijsindicatie kun je (na het invullen en versturen van dit formulier) een recente foto van de achterkant van jouw hoofd sturen naar info@soraorigins.nl. Het liefst eentje met je haar los en eentje met je haar in een staart.
* ⚠️❗ LET OP!!! Ik rijd tot ongeveer 1 uur reisafstand (met de auto) vanaf Hilversum, ik zit daar dichtbij de snelweg. Twijfel je of ik naar jou toe kan komen rijden, geef dat dan even aan onderaan dit formulier, dan kijk ik met je mee of het mogelijk is. ----- REISKOSTEN: Afgelopen jaar vroeg ik €0,10 per kilometer aan reiskostenvergoeding en dit is vanaf januari 2021 omhoog gegaan naar €0,15 (+ eventuele parkeerkosten). Wel heb ik besloten de eerste 10 kilometer (heen en ook weer terug) geen vergoeding te vragen. ❗⚠️
Normaal werk ik niet op zondagen en maandagen. Vink dit vakje dus alleen aan als je echt niet op een andere dag kunt, dan is iedereen zo snel mogelijk aan de beurt en kan ik mijn vrije dagen ook beter inplannen. Ook de zaterdagen zijn vrij populair, dus als je alleen in het weekend kunt heb je kans dat je iets langer moet wachten.

LEES HIER HOE IK JOUW PERSOONSGEGEVENS VERWERK