Je hebt deze link gekregen omdat je een afspraak met mij wil plannen voor de komende maand. Leuk dat ik je binnenkort weer zie!

Ik neem snel contact met je op met een voorstel voor een datum of meerdere data die beschikbaar zijn. Bedankt voor het geduld en het feit dat je door mij je dreads wil laten doen! Dat waardeer ik enorm.

Hopelijk tot snel!
Groetjes, Joeke

Stuur mij even een berichtje als je het formulier hebt ingevuld, zodat ik kan checken of ik het ook heb binnengekregen! 🙂

Je kunt hier alle info over mijn tarief vanaf juni 2023 vinden.

LEES HIER HOE IK JOUW
PERSOONSGEGEVENS VERWERK

⋆✦ LET OP ✦⋆

Vanaf de maand juli werk ik met een aanbetaling voor het maken van een afspraak.

Lees er hier meer over!

FORMULIER VOOR EEN AFSPRAAK IN JUNI of JULI 2024

Wil je mij na het invullen van het formulier laten weten dat je dit gedaan hebt? Heel soms komt er een ingevuld formulier niet door in mijn e-mail! Om verwarring te voorkomen, hoor ik het graag even bevestigd van je!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
En eventueel telefoonnummer, als we nog geen contact hadden via WhatsApp
Waar wil je de afspraak laten plaatsvinden?
* ⚠️❗ LET OP!!! Ik kom op dit moment niet aan huis – als ik normaal altijd naar jou toe kom en je echt absoluut niet naar mij kunt komen, stuur me dan even een appje hierover.❗⚠️
BESCHIKBARE DATA IN JUNI
Let op: als je maar één datum aanvinkt kan het zijn dat ik je niet kan inplannen, als er meerdere mensen voor deze datum gekozen hebben. Je kunt je voorkeursdatum onderaan het formulier toelichten, maar probeer meerdere data in te vullen voor een zo soepel mogelijke planning!
BESCHIKBARE DATA IN JULI
Hoe wil je betalen?

Ik hoop je snel weer te zien! ✨🐌