Afsprakenformulier OKTOBER 2022 – dreads bijwerken

Ik neem snel contact met je op met een voorstel voor een datum of meerdere data die beschikbaar zijn. Bedankt voor het geduld en het feit dat je door mij je dreads wil laten doen! Dat waardeer ik enorm.

Voor je gaat invullen wil ik je graag nog even wijzen op mijn gewijzigde tarieven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt hier alle info over mijn huidige tarieven vinden.

Mocht je dit tarief écht écht niet kunnen betalen, laat het dan even weten, dan kijken we wat er mogelijk is. Bedankt voor jullie begrip <3

Hopelijk tot snel!
Groetjes, Joeke

LEES HIER HOE IK JOUW PERSOONSGEGEVENS VERWERK

Zelf prefereer ik ondertussen WhatsApp! Hier kan ik makkelijk terugzoeken in onze gesprekken 🙂
Meerdere antwoorden mogelijk!
* ⚠️❗ LET OP!!! Ik rijd tot maximaal 1 uur reisafstand (met de auto) vanaf Hilversum. ---------- REISKOSTEN: Helaas heb ik de reiskosten weer moeten verhogen, je betaalt nu €0,25 per gereden kilometer. Sorry 🙁 🙁 🙁 De benzineprijs is zo hoog nu...❗⚠️
☀️ Kies de zaterdag alleen als je écht niet op andere dagen kunt: het zijn er maar twee deze maand dus als je dit als enige optie hebt is er kans dat het niet lukt je in te plannen. ☀️ Als je een heel hoofd dreads laat zetten door mij, is het handig om twee aansluitende data te kiezen!
Scroll to top