Afsprakenformulier APRIL 2023

Je hebt deze link gekregen omdat je een afspraak met mij wil plannen voor de komende maand. Leuk dat ik je binnenkort weer zie!

Ik neem snel contact met je op met een voorstel voor een datum of meerdere data die beschikbaar zijn. Bedankt voor het geduld en het feit dat je door mij je dreads wil laten doen! Dat waardeer ik enorm.

Hopelijk tot snel!
Groetjes, Joeke

LEES HIER HOE IK JOUW
PERSOONSGEGEVENS VERWERK

Voor je gaat invullen wil ik je graag nog even wijzen op mijn tarieven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voor de komende maanden geldt mijn tarief van €28,50 per uur (of €7,50 per kwartier voor partials) nog. Afhankelijk van de inflatie gaat mijn tarief misschien later dit jaar nog iets omhoog, maar dat laat ik bijtijds weten.
Je kunt hier alle info over mijn tarieven van 2023 vinden.

Mocht je dit tarief écht écht niet kunnen betalen, laat het dan even weten, dan kijken we wat er mogelijk is. Bedankt voor jullie begrip <3

Afspraken april 2023 (alleen als je deze link persoonlijk van mij gekregen hebt!)
* LET OP! * BELANGRIJK! Mijn tarief is nu €28,50 per uur (sinds juni 2022) en voor het zetten van dreads €30 per uur (sinds januari 2023). Als je dit formulier verstuurt en een afspraak maakt, ga je akkoord met dit tarief. Reiskosten variëren op dit moment tussen €0,20 en €0,25 per kilometer, dit hangt af van de fluctuerende benzineprijzen.
Zelf prefereer ik ondertussen WhatsApp! Hier kan ik makkelijk terugzoeken in onze gesprekken 🙂
Meerdere antwoorden mogelijk!
* ⚠️❗ LET OP!!! Ik rijd tot maximaal 1 uur reisafstand (met de auto) vanaf Hilversum. Je betaalt 20 cent per gereden kilometer aan reiskosten!❗⚠️
☀️ Als je een heel hoofd dreads laat zetten door mij, is het handig om twee aansluitende data te kiezen! ☀️Als je ALLEEN op een zaterdag kan, heb je kans dat ik je niet kan inplannen omdat die dag heel populair is. Ik plan in op volgorde van mijn lijst.
Scroll to top