Afsprakenformulier – dreads bijwerken

Hieronder vind je een formulier voor het maken van een afspraak voor het bijwerken van dreads. Ik neem snel contact met je op met een voorstel voor een datum of meerdere data die beschikbaar zijn.

LET OP! Vanaf juni bevind ik mij niet meer in Rotterdam maar op een hele nieuwe locatie in Hilversum. Je bent van harte welkom op mijn nieuwe stekje, en woon je op uiterlijk ±1 uur reisafstand vanaf Hilversum (ik zit daar wel dichtbij de snelweg gelukkig), dan rijd ik natuurlijk ook nog naar je toe. Mocht je niet zeker zijn of ik wel of niet naar je toe kan komen, geef dat dan even onderaan dit formulier aan, dan kijk ik met je mee wat er mogelijk is.

Bedankt voor het geduld en het feit dat je door mij je dreads wil laten doen! Dat waardeer ik enorm.

Voor je gaat invullen wil ik je graag nog even wijzen op mijn tarieven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Je kunt hier alle info over mijn huidige tarieven vinden.

Hopelijk tot snel!
Groetjes, Joeke

Indien gekozen is voor Facebook of Instagram bij 'Gewenste manier van contact'
Indien gekozen voor E-mail of WhatsApp bij 'Gewenste manier van contact'
Meerdere antwoorden mogelijk!
Meerdere antwoorden mogelijk!
* ⚠️❗ LET OP!!! Ik rijd tot ongeveer 1 uur reisafstand (met de auto) vanaf Hilversum, ik zit daar dichtbij de snelweg. Twijfel je of ik naar jou toe kan komen rijden, geef dat dan even aan onderaan dit formulier, dan kijk ik met je mee of het mogelijk is. ----- REISKOSTEN: Afgelopen jaar vroeg ik €0,10 per kilometer aan reiskostenvergoeding en dit is vanaf januari 2021 omhoog gegaan naar €0,15 (+ eventuele parkeerkosten). Wel heb ik besloten de eerste 10 kilometer (heen en ook weer terug) geen vergoeding te vragen. ❗⚠️
Normaal werk ik niet op zondagen en maandagen. Vink dit vakje dus alleen aan als je echt niet op een andere dag kunt, dan is iedereen zo snel mogelijk aan de beurt en kan ik mijn vrije dagen ook beter inplannen. Ook de zaterdagen zijn vrij populair, dus als je alleen in het weekend kunt heb je kans dat je iets langer moet wachten.

LEES HIER HOE IK JOUW PERSOONSGEGEVENS VERWERK