Contactgegevens

Sora Origins / Joeke Honig
Anton Philipsweg 1, Hilversum

GEEN INLOOP / ALLEEN OP AFSPRAAK

KvK-nummer: 77168534

Op maandagen probeer ik zo veel mogelijk online te zijn tussen 09:00 en 19:00. Je kunt met me chatten via facebook, instagram of whatsapp.

Je dreads laten bijwerken?

Ben je nog geen klant van mij?
Omdat ik erg druk ben, heb ik niet de mogelijkheid om onbeperkt nieuwe klanten aan te nemen. Je kunt echter wel contact met me opnemen, zeker als het ook voor jou mogelijk is om naar mij toe te reizen. Soms kan ik een afspraak met een klant combineren als ik ergens naartoe moet reizen. Stuur me dus vooral een berichtje (kan ook onderaan deze pagina), dan kunnen we kijken wat er mogelijk is. Indien ik geen plek voor je heb, kan ik je een paar andere opties geven. 🙂

Ben je al klant van mij?
Op elke éérste maandag van de maand maak ik een planning voor de maand daarop. Je kunt mij op elk moment laten weten in welke maand je graag je afspraak wil maken en daar bij voorkeur al bij vermelden welke dagen je beschikbaar bent. Ik neem dan contact met je op voor het maken van een definitieve afspraak.

Dreads laten zetten?

Mocht je dreads willen laten zetten door mij, dan vind ik dat natuurlijk superleuk om te doen! Ik plan per jaar maar een beperkt aantal klanten in voor het zetten van dreads omdat het extra belastend is voor mijn handen, daarom plan ik afspraken voor het zetten van dreads ook verder vooruit. Mocht je graag willen sparren of meer informatie willen, dan kun je me altijd een berichtje sturen via social media (of mail me op info@soraorigins.nl). Je kunt ook dit formulier invullen, dan heb ik direct allemaal handige informatie over wat je precies wil.

Op dit moment heb ik geen tijd om dreads met human hair verlenging te zetten en plan ik (indien mogelijk) enkel afspraken in voor het zetten van dreads zonder verlengingen.

Heb je een vraag of suggestie?

Staat jouw vraag niet in mijn FAQ? Dan kun je hem hier stellen. Ook feedback of een suggestie is natuurlijk welkom. Je kunt dit formulier invullen of een mailtje sturen naar info@soraorigins.nl.

Scroll to top