Over mij

Ik ben Joeke, een Amsterdamse uit 1989. Mijn liefde voor dreads begon toen ik ze op mijn veertiende voor het eerst liet zetten. Mijn verdere dreadgeschiedenis lees je in het tabblad hiernaast!

Ik hou van dansen op psychedelic trance festivals en andere underground muziek, ik hou van mijn kat Prutje, van slakken en reigers, ik lach graag, loop het liefst op blote voeten maar anders altijd op lompe skateschoenen, ben sinds een tijdje overgestapt van een huis vol plastic planten naar levende kamerplantjes en ik zou met mijn vriend (waar ik al 10 jaar samen mee ben) graag eens een lange reis door Japan en Scandinavië maken.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het (hobbymatig) bijwerken van dreads van vrienden en kennissen. Ik verhuisde naar een nieuwe stad en werkte daar twee jaar bij een biologische winkel. Daar had ik soms moeite met het plannen van mijn werkdagen, ik kreeg namelijk steeds meer terugkomende mensen voor mijn dreadwerk. Nadat ik hoorde dat mijn contract bij de biowinkel niet verlengd zou worden, besloot ik full-time dreadwerk te gaan doen. Sinds 02/02/2020 is Sora Origins mijn officiële bedrijf. Ik ontmoet ontzettend veel leuke mensen.

Misschien ook jou, binnenkort? ^^